fbpx

Prity MB

prity-mb

Samostojeći kamin na čvrsto gorivo ‘Prity MB’ napravljen je od čeličnog lima debljine 3.5mm, a njegovo ložište obloženo je izuzetno kvalitetnim šamotnim ciglama koje akumuliraju toplotu i povećavaju temperaturu sagorevanja. U evropsku A klasu energetske efikasnosti ga svrstava stepen iskorišćenosti dimnih gasova od vrlo visokih 78%, za šta je zaslužan poklopac koji vraća gasove u ložište na ponovno sagorevanje.

Ostale karakteristike: vrata sa neo-keramičkim vatrostalnim staklom otpornim na izuzetno visoku temperaturu, odvojiva fioka za sakupljanje pepela i lakše čišćenje, drvene drške za lakše otvaranje, rešetka od livenog gvožđa u ložištu, klapna za regulaciju promaje u dimnjaku, ventil za kontrolu intenziteta sagorevanja.

Uz adekvatnu izolaciju i stolariju ovaj uređaj greje 60-80m2. Uređaj ima garanciju 2 godine. Pogledajte specifikaciju proizvoda u tabeli ispod. Napomena: kamin mora da stoji na odgovarajućoj podlozi. Podloga sa slike ne dolazi uz kamin.

Za proveru raspoloživosti, poručivanje i dodatne informacije kontaktirajte nas na 018/4514-149 | 063/108-7299 | Poziv, Viber ili Whatsapp
Karakteristike
Ime proizvoda
Prity MB
Dimenzije proizvoda(ŠxDxV)
68х47х78 cm
Masa proizvoda
106 kg
Snaga proizvoda
13 kilovata
Dimenzije ložišta
60х35х40 cm
Grejna površina
60-80 m2
Stepen iskorišćenosti
78%
Energetska klasa
A
Prečnik dimnjaka
150 mm
Garancija
2 godine
*Trudimo se da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.