fbpx

Prity MB

prity-mb
79.200

Samostojeći kamin na čvrsto gorivo ‘Prity MB’ napravljen je od debelog čeličnog lima, a njegovo ložište obloženo je izuzeztno kvalitetnim šamotnim cigalama koje akumiliraju toplotu i povećavaju temperaturu sagorevanja. U evropsku A klasu energetske efikasnosti ga svrstava stepen iskorišćenosti dimnih gasova od vrlo visokih 78%, za šta je zaslužan poklopac koji vraća gasove u ložište na ponovno sagorevanje.

Ostale karakteristike: vrata sa neo-keramičkim vatrostalnim staklom otpornim na izuzetno visoku temperaturu, odvojiva fioka za sakupljanje pepela i lakše čišćenje, drvene drške za lakše otvaranje, rešetka od livenog gvožđa u ložištu, klapna za regulaciju promaje u dimnjaku, ventil za kontrolu intenziteta sagorevanja.

Uz adekvatnu izolaciju i stolariju ova peć greje čak 65m2. Uređaj ima garanciju 2 godine. Pogledajte specifikaciju proizvoda u tabeli ispod. Napomena: kamin mora da stoji na odgovarajućoj podlozi. Podloga sa slike ne dolazi uz kamin.

Za proveru raspoloživosti, poručivanje i dodatne informacije kontaktirajte nas na 018/4514-149 | 063/108-7299 | (Poziv, Viber ili WhatsApp)
Karakteristike
Ime proizvoda
Prity MB
Dimenzije proizvoda(ŠxDxV)
68х47х78 cm
Masa proizvoda
106 kg
Snaga proizvoda
13 kilovata
Dimenzije ložišta
60х35х40 cm
Grejna površina
65 m2
Grejni obim
165 m3
Stepen iskorišćenosti
78%
Energetska klasa
A
Prečnik dimnjaka
150 mm
Garancija
2 godine
*Trudimo se da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.