fbpx

Prity O

kamini-prity-o

Ugradni kamin na čvrsto gorivo ‘Prity O’ napravljen je od čeličnog lima debljine 3.5mm, a pogled na vatru pruža kroz staklo na vratima i sa jedne od strana (po izboru). Ovaj model ima veliko ložište koje je obloženo izuzeztno kvalitetnim šamotnim ciglama koje akumuliraju toplotu i povećavaju temperaturu sagorevanja, a između njih se nalazi rešetka od livenog gvožđa.

Na vratima i na boku nalaze se neokeramička vatrostalna stakla otporna na veoma visoke temperature, dok se ispod ložišta nalazi odvojiva fioka za lakše sakupljanje pepela.
Na odvodu za dimnjak ima klapnu za regulaciju promaje, koja ima dvostruku ulogu – štednju ogreva i višesatno zadržavanje plamena i toplote.

Zavisno od tipa kuće, ovaj kamin može da zagreje od 45 do 60 kvadrata.

Uređaj ima garanciju 2 godine. Pogledajte ostale karakteristike u tabeli ispod.

Za proveru raspoloživosti, poručivanje i dodatne informacije kontaktirajte nas na 018/4514-149 | 063/108-7299 | Poziv, Viber ili Whatsapp
Karakteristike
Ime proizvoda
Prity O
Dimenzije proizvoda(ŠxDxV)
70x40x63 cm
Masa proizvoda
75 kg
Snaga proizvoda
10 kilovata
Dimenzije ložišta
62,7х26,6х36,5 cm
Grejna površina
45-60 m2
Stepen iskorišćenosti
68%
Energetska klasa
А
Prečnik dimnjaka
200 mm
Garancija
2 godine
*Trudimo se da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.