fbpx

Prity PM3 TV

prity-PM3-TV

Samostojeći kamin na drva ‘Prity PM3 TV’ primerak je luksuzne linije kamina ‘Panorama’.  Napravljen je od čeličnog lima debljine 3.5mm, a pogled na vatru pruža kroz staklo na vratima i sa bočnih strana. Ovaj model ima veliko ložište koje je obloženo izuzeztno kvalitetnim šamotnim ciglama koje akumuliraju toplotu i povećavaju temperaturu sagorevanja, a između njih se nalazi rešetka od livenog gvožđa.

Na njemu su neokeramička vatrostalna stakla otporna na veoma visoke temperature, dok je ispod ložišta odvojiva fioka za prikupljanje pepela. Na izvodu za dimnjak se nalazi klapna za regulaciju promaje, koja ima ulogu štednje goriva, kao i  višesatnog zadržavanja ‘plamena’ i toplote.

Zavisno od tipa kuće, ovaj kamin može da pokrije grejnu površinu od 55 do 75 kvadrata. Uređaj ima garanciju 2 godine. Pogledajte ostale karakteristike u tabeli ispod.

Za proveru raspoloživosti, poručivanje i dodatne informacije kontaktirajte nas na 018/4514-149 | 063/108-7299 | Poziv, Viber ili Whatsapp
Karakteristike
Ime proizvoda
Prity PM3 TV
Dimenzije proizvoda(ŠxDxV)
69x39x94cm
Masa proizvoda
106 kg
Snaga proizvoda
13 kilovata
Dimenzije ložišta
63,2х30,5х32,3cm
Dimenzije rerne
/
Zapremina kotla
/
Grejna površina
55-75m2
Stepen iskorišćenosti
72%
Energetska klasa
A
Prečnik dimnjaka
150mm
*Trudimo se da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.