fbpx

Прити АМБ

prity-amb
55.800

Самостојећи камин на чврсто гориво ‘Прити АМБ’ направљен је од дебелог челичног лима, а његово ложиште обложено је изузезтно квалитетним шамотним цигалама које акумилирају топлоту и повећавају температуру сагоревања. У европску А класу енергетске ефикасности га сврстава степен искоришћености димних гасова од врло високих 78%, за шта је заслужан поклопац који враћа гасове у ложиште на поновно сагоревање.

Остале карактеристике: врата са нео-керамичким ватросталним стаклом отпорним на изузетно високу температуру, одвојива фиока за сакупљање пепела и лакше чишћење, дрвене дршке за лакше отварање, решетка од ливеног гвожђа у ложишту, клапна за регулацију промаје у димњаку, вентил за контролу интензитета сагоревања.

Уз адекватну изолацију и столарију ова пећ греје чак 60м2. Уређај има гаранцију 2 године. Погледајте спецификацију производа у табели испод. Напомена: камин мора да стоји на одговарајућој подлози. Подлога са слике не долази уз камин.

За проверу расположивости, поручивање и додатне информације контактирајте нас на 018/4514-149 | 063/108-7299 | (Позив, Viber или WhatsApp)
Карактеристике
Име производа
Прити АМБ
Димензије производа(ШхДхВ)
72х55х72 цм
Maса производа
89 кг
Снага производа
12 киловата
Димензије ложишта
65х45х36 цм
Грејна површина
60 м2
Грејни обим
150 м3
Степен искоришћености
78%
Енергетска класа
А
Пречник димњака
150 мм
Гаранција
2 године
*Трудимо се да цене, фотографије и описи артикала буду што тачнији и комплетнији али не можемо да гарантујемо да су сви подаци апсолутно исправни. Артикли представљени на сајту спадају у нашу понуду и може се десити да одређени производ није тренутно доступан. Све цене су са урачунатим ПДВ-ом.