fbpx

Prity

prity-prity

Peć na čvrsto gorivo ‘Prity’ je jedan od zaštitnih znakova našeg brenda, ujedno i najmoćniji uređaj iz našeg suvog programa. Napravljena je od debelog čeličnog lima, a njeno ložište obloženo je izuzetno kvalitetnim šamotnim ciglama koje akumuliraju toplotu i povećavaju temperaturu sagorevanja. Ova peć dostiže temperaturu dimnih gasova od 210 stepeni celzijusovih, dok je stepen njihove iskorišćenosti visokih 74%, za šta je zaslužan poklopac koji vraća dim u ložište na ponovno sagorevanje.

Ostale karakteristike: gusana ploča za kuvanje, vrata sa keramičkim vatrostalnim staklom otpornim na izuzetno visoku temperaturu, odvojiva fioka za sakupljanje pepela i lakše čišćenje, drvene drške za lakše otvaranje, rešetka od livenog gvožđa u ložištu, prostor za suva drva, klapna za regulaciju promaje u dimnjaku, ventil za kontrolu intenziteta sagorevanja.

Uz adekvatnu izolaciju i stolariju ova peć greje 65-85m2. Uređaj ima garanciju 2 godine. Pogledajte ostale karakteristike u tabeli ispod.

Za proveru raspoloživosti, poručivanje i dodatne informacije kontaktirajte nas na 018/4514-149 | 063/108-7299 | Poziv, Viber ili Whatsapp
Karakteristike
Ime proizvoda
Prity
Dimenzije proizvoda(ŠxDxV)
65x55x116 cm
Masa proizvoda
135 kg
Snaga proizvoda
15 kilovata
Dimenzije ložišta
57x45x29 cm
Grejna površina
65-85 m2
Stepen iskorišćenosti
74%
Energetska klasa
А
Prečnik dimnjaka
130 mm
Garancija
2 godine
*Trudimo se da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.