fbpx

Прити М

kamini-prity-m
Недоступан

Уградни камин на чврсто гориво ‘Прити М’ направљен је од челичног лима дебљине 3.5мм, а ложиште му је обложено квалитетним вермикулитом, у чијем средишту се налази решетка од ливеног гвожђа. У европску А класу енергетске ефикасности га сврстава степен искоришћености димних гасова од врло високих 78%, за шта је заслужан поклопац који враћа гасове у ложиште на поновно сагоревање.

Остале карактеристике: керамичко ватростално стакло отпорно на изузетно високу температуру, одвојива фиока за сакупљање пепела и лакше чишћење, дрвене дршке за лакше отварање, клапна за регулацију промаје у димњаку, вентил за контролу интензитета сагоревања.

Уз адекватну изолацију и столарију овај камин греје чак 65м2. Уређај има гаранцију 2 године. Погледајте остале карактеристике у табели испод.

За проверу расположивости, поручивање и додатне информације контактирајте нас на 018/4514-149 | 063/108-7299 | (Позив, Viber или WhatsApp)
Карактеристике
Име производа
Прити М
Димензије производа(ШхДхВ)
70х47х76 цм
Maса производа
90 кг
Снага производа
13 киловата
Димензије ложишта
47.3 х 35 х 37 цм
Грејна површина
65 м2
Грејни обим
165 м3
Степен искоришћености
78%
Енергетска класа
A
Пречник димњака
150 мм
Гаранција
2 године
*Трудимо се да цене, фотографије и описи артикала буду што тачнији и комплетнији али не можемо да гарантујемо да су сви подаци апсолутно исправни. Артикли представљени на сајту спадају у нашу понуду и може се десити да одређени производ није тренутно доступан. Све цене су са урачунатим ПДВ-ом.