fbpx

Прити АЦ

kamin_na_drva_prity-ac
Недоступан

Уградни камин на чврсто гориво ‘Прити АЦ’ направљен је од челичног лима дебљине 3.5мм, а предњи део му је обложен ливеним гусом. У питању је угаона варијанта са великим ложиштем које је обложено изузезтно квалитетним шамотним цигалама које акумилирају топлоту и повећавају температуру сагоревања, а између њих се налази решетка од ливеног гвожђа. У европску А+ класу енергетске ефикасности га сврстава степен искоришћености димних гасова од врло високих 81%, за шта је заслужан поклопац који враћа гасове у ложиште на поновно сагоревање.

Остале карактеристике: керамичко ватростално стакло отпорно на изузетно високу температуру, одвојива фиока за сакупљање пепела и лакше чишћење, дрвене дршке за лакше отварање, клапна за регулацију промаје у димњаку, вентил за контролу интензитета сагоревања.

Уз адекватну изолацију и столарију овај камин греје чак 70м2. Уређај има гаранцију 2 године. Погледајте остале карактеристике у табели испод.

НЕДОСТУПАН ДО АПРИЛА 2023.

За проверу расположивости, поручивање и додатне информације контактирајте нас на 018/4514-149 | 063/108-7299 | (Позив, Viber или WhatsApp)
Карактеристике
Име производа
Прити АЦ
Димензије производа(ШхДхВ)
660x550x790 мм
Maса производа
92 кг
Снага производа
14 киловата
Димензије ложишта
535x405x270 мм
Грејна површина
70 м2
Грејни обим
175 м3
Степен искоришћености
81%
Енергетска класа
А+
Пречник димњака
200 мм
Гаранција
2 године
*Трудимо се да цене, фотографије и описи артикала буду што тачнији и комплетнији али не можемо да гарантујемо да су сви подаци апсолутно исправни. Артикли представљени на сајту спадају у нашу понуду и може се десити да одређени производ није тренутно доступан. Све цене су са урачунатим ПДВ-ом.