fbpx

Миранда 29

Недоступан

Уградни електрични камин Масоми Миранда 29 је класични камин са равним стаклом величине 29 инча и звучним ефектом пуцкетања ватре. Помоћу напредне ЛЕД технологије уређај реално симулира процес горења ватре, може да ради са или без функције грејања, што омогућава употребу током целе године.

Миранда 29 има 5 нивоа интензитета осветљења и снагу од 1.950 W, што омогућава грејање до максимално 15 м2. Додатне опције: заштита од прегревања, тајмер, панел за контролу, даљински управљач, звучни ефекат.

Модел има отворе за проток ваздуха са предње стране и погодан је за уградњу у нише или полице од различитих врста материјала, може да се качи на зид, а постоје и рамови у које може да се уклопи.

Уређај има гаранцију 2 године. Погледајте остале карактеристике и опције у табели испод.

За проверу расположивости, поручивање и додатне информације контактирајте нас на 018/4514-149 | 063/108-7299 | (Позив, Viber или WhatsApp)
Карактеристике
Име производа
Миранда 29
Димензије производа(ШхДхВ)
70 х 22 х 59,6 цм
Maса производа
14.5 кг
Снага производа
1.950 W
Грејна површина
до 15м2
Тип уградње
Уградни
Боја
Боја
Доток ваздуха
Фронтално
Технологија
ЛЕД
Број комбинација боја
1
Број нивоа осветљења
5
Гаранција
2 године
*Трудимо се да цене, фотографије и описи артикала буду што тачнији и комплетнији али не можемо да гарантујемо да су сви подаци апсолутно исправни. Артикли представљени на сајту спадају у нашу понуду и може се десити да одређени производ није тренутно доступан. Све цене су са урачунатим ПДВ-ом.