fbpx

Meridijan 19

26.760

Ugradni električni kamin Masomi Meridijan 19 je klasični kamin, bez stakla. Pomoću napredne LED tehnologije uređaj realno simulira proces gorenja vatre, može da radi sa ili bez funkcije grejanja, što omogućava upotrebu tokom cele godine.

Meridijan 19 ima snagu od 2.000 W, što omogućava grejanje do maksimalno 15 m2. Dodatne opcije: zaštita od pregrevanja, tajmer, panel za kontrolu, daljinski upravljač, termostat.

Model ima otvore za protok vazduha sa prednje strane i pogodan je za ugradnju u niše ili police od različitih vrsta materijala, može da se kači na zid, a postoje i ramovi u koje može da se uklopi.

Pogledajte VIDEO kako proizvod izgleda.

Uređaj ima garanciju 2 godine. Pogledajte ostale karakteristike i opcije u tabeli ispod.

Za proveru raspoloživosti, poručivanje i dodatne informacije kontaktirajte nas na 018/4514-149 | 063/108-7299 | (Poziv, Viber ili WhatsApp)
Karakteristike
Ime proizvoda
Meridijan 19
Dimenzije proizvoda(ŠxDxV)
48 x 15 x 60 cm
Masa proizvoda
10 kg
Snaga proizvoda
2.000 W
Grejna površina
do 15m2
Tip ugradnje
Ugradni
Boja
Crno-zlatna
Dotok vazduha
Frontalno
Broj kombinacija boja
1
Broj nivoa osvetljenja
1
Garancija
2 godine
*Trudimo se da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.