fbpx

Меридијан 19

26.700

Уградни електрични камин Масоми Меридијан 19 је класични камин, без стакла. Помоћу напредне ЛЕД технологије уређај реално симулира процес горења ватре, може да ради са или без функције грејања, што омогућава употребу током целе године.

Меридијан 19 има снагу од 2.000 W, што омогућава грејање до максимално 15 м2. Додатне опције: заштита од прегревања, тајмер, панел за контролу, даљински управљач, термостат.

Модел има отворе за проток ваздуха са предње стране и погодан је за уградњу у нише или полице од различитих врста материјала, може да се качи на зид, а постоје и рамови у које може да се уклопи.

Погледајте ВИДЕО како производ изгледа.

Уређај има гаранцију 2 године. Погледајте остале карактеристике и опције у табели испод.

За проверу расположивости, поручивање и додатне информације контактирајте нас на 018/4514-149 | 063/108-7299 | (Позив, Viber или WhatsApp)
Карактеристике
Име производа
Меридијан 19
Димензије производа(ШхДхВ)
48 x 15 x 60 цм
Maса производа
10 кг
Снага производа
2.000 W
Грејна површина
до 15м2
Тип уградње
Уградни
Боја
Црно-златна
Доток ваздуха
Фронтално
Број комбинација боја
1
Број нивоа осветљења
1
Гаранција
2 године
*Трудимо се да цене, фотографије и описи артикала буду што тачнији и комплетнији али не можемо да гарантујемо да су сви подаци апсолутно исправни. Артикли представљени на сајту спадају у нашу понуду и може се десити да одређени производ није тренутно доступан. Све цене су са урачунатим ПДВ-ом.