fbpx

Alabama 36

66.000

Ugradni električni kamin Masomi Alabama 36 je jedan od zanimljivih uređaja iz naše ponude sa tro-delnim staklom veličine 36 inča i unutrašnjošću sačinjenom od kristala ili gorućeg drveta (po želji može da se menja). Pomoću napredne LED tehnologije uređaj realno simulira proces gorenja vatre, može da radi sa ili bez funkcije grejanja, što omogućava upotrebu tokom cele godine. Uređaj je jedinstven i po tome što može da se podešava željena temperatura grejanja u stepenima.

Pogledajte VIDEO kako kamin izgleda.

Alabama 36 ima 5 nivoa intenziteta osvetljenja, 11 kombinacija boja osvetljenja i 3 boja plamena i snagu od 1.600 W, što omogućava grejanje do maksimalno 15 m2. Dodatne opcije: zaštita od pregrevanja, tajmer, panel osetljiv na dodir, daljinski upravljač.

Model ima otvore za protok vazduha sa prednje strane i pogodan je za ugradnju u niše ili police od različitih vrsta materijala, a može da se kači i na zid.

Uređaj ima garanciju 2 godine. Pogledajte ostale karakteristike i opcije u tabeli ispod.

Za proveru raspoloživosti, poručivanje i dodatne informacije kontaktirajte nas na 018/4514-149 | 063/108-7299 | (Poziv, Viber ili WhatsApp)
Karakteristike
Ime proizvoda
Alabama 36
Dimenzije proizvoda(ŠxDxV)
93 х 20 х 48,4 cm
Masa proizvoda
21.6 kg
Snaga proizvoda
1.600 W
Grejna površina
do 15m2
Tip ugradnje
Ugradni
Boja
Crna
Dotok vazduha
Frontalno
Tehnologija
LED
Broj kombinacija boja
3/11
Broj nivoa osvetljenja
5
Garancija
2 godine
*Trudimo se da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.