fbpx

Алабама 50

89.990

Уградни електрични камин Масоми Алабама 50 је један од занимљивих уређаја из наше понуде са тро-делним стаклом величине 50 инча и унутрашњошћу сачињеном од кристала или горућег дрвета (по жељи може да се мења). Помоћу напредне ЛЕД технологије уређај реално симулира процес горења ватре, може да ради са или без функције грејања, што омогућава употребу током целе године. Уређај је јединствен и по томе што може да се подешава жељена температура грејања у степенима.

Погледајте ВИДЕО како камин изгледа. Напомена: Видео је за Алабаму 36, која има исте функције као Алабама 50, али је мања величина самог камина.

Алабама 50 има 5 нивоа интензитета осветљења, 11 комбинација боја осветљења и 3 боја пламена и снагу од 1.600 W, што омогућава грејање до максимално 15 м2. Додатне опције: заштита од прегревања, тајмер, панел осетљив на додир, даљински управљач.

Модел има отворе за проток ваздуха са предње стране и погодан је за уградњу у нише или полице од различитих врста материјала, а може да се качи и на зид.

Уређај има гаранцију 2 године. Погледајте остале карактеристике и опције у табели испод.

За проверу расположивости, поручивање и додатне информације контактирајте нас на 018/4514-149 | 063/108-7299 | (Позив, Viber или WhatsApp)
Карактеристике
Име производа
Алабама 50
Димензије производа(ШхДхВ)
127 х 20 х 48,4 цм
Maса производа
30 кг
Снага производа
1.600 W
Грејна површина
do 15м2
Тип уградње
Уградни
Боја
Црна
Доток ваздуха
Фронтално
Технологија
ЛЕД
Број комбинација боја
3/11
Број нивоа осветљења
5
Гаранција
2 године
*Трудимо се да цене, фотографије и описи артикала буду што тачнији и комплетнији али не можемо да гарантујемо да су сви подаци апсолутно исправни. Артикли представљени на сајту спадају у нашу понуду и може се десити да одређени производ није тренутно доступан. Све цене су са урачунатим ПДВ-ом.