fbpx

Код нас можете наћи широк избор камина, пећи и шпорета на чврсто гориво, са или без помоћног котла, који трају годинама, као и разноврсну понуду модерних електричних камина за сваки ентеријер.

О нама

Фирма ‘Prity YU’ бави се дуже од 15 година малопродајом, велепродајом и дистрибуцијом шпорета, котлова и камина чувеног бренда ‘Прити’, лидера у грејању на чврсто гориво. ‘Прити’ уређаји производе се у Бугарској по холандској лиценци и испуњавају строге европске стандарде по питању квалитета. Ми смо једини овлашћени дистрибутери за поменуте производе на теротирији Србије, Федерације БИХ, Републике Српске и Црне Горе.

Фирма ‘Naisus Cargo 161’ бави се малопродајом, велепродајом и дистрибуцијом електричних декоративних камина бренда ‘Масоми Арт Фламе’ и пружањем шпедитерских услуга.

Slika-firme

Кључне информације

prity-icon

Прити пећи и камини

Прити пећи и камини нуде најразноврснију понуду за грејање на чврсто гориво. У понуди имамо класичне, као и варијанте са опцијом етажног грејања, кувања, печења у рерни и комбинацијама тих варијанти.

pecka-icon

Електрични камини

Масоми електрични камини помоћу напредне ЛЕД технологије реално симулирају процес горења ватре, могу да раде са или без функције грејања, што омогућава њихову употребу током целе године. У понуди имамо зидне и уградне варијанте, а уз то постоје и рамови у које се уклапају мањи уградни модели.

Традиција и поверење

Послујемо дуже од 15 година, наши камини и пећи загревају више од 1,000,000 домова широм Европе. На све наше производе дајемо гаранцију од 2 до 3 године.

Дистрибутивна мрежа

Наше производе можете купити у нашем малопродајном салону у Нишу, поручити путем сајта или код наших дистрибутера. Погледајте списак наших дистрибутера.

transport-icon

Поручивање и достава

У договору са нашим комерцијалистима, може се организовати достава у догледно време нашим возилом или путем курирске службе.

Шта купци кажу о нама

Купио сам пећ за мене пре неколико година и одлично се показала. Пошто сам ове године куповао пећ и за моје родитеље, нисам имао дилему који бренд да узмем.

Никола

Имамо малу Прити пећ и презадовољни смо, прелепа, мала практична пећкица, како је ми зовемо.

Милица

Волим изглед камина, али пошто живим у стану нисам могао да уградим обичан камин на дрва, па сам се одлучио да пробам електрични. За сад сам задовољан, чар камина без дима и труда, чак и фино греје просторију.

Милош

Користимо Прити камин за етажно грејање већ 3 године, одличан је, све похвале. Мали потрошач, а супер греје, презадовољни смо 🙂

Кристијан

После више од 10 година коришћења Прити пећи на наговор комшије одлучио сам да за нову пећ узмем пећ другог произвођача. Верујте ми да сам после месец дана коришћења нове пећи одлучио да је продам и опет сам купио Прити пећ.

Александар

Користимо Прити пећ за етажно грејање неколико сезона и презадовољан сам, не бих је никад мењао.

Милан

Желели смо изглед и осећај камина али без нереда, трошкова инсталације и претераног труда око ложења и одржавања. Куповином електричног камина смо добили све то, презадовољни смо.

Јована

Одлична, користим већ пар година, греје као вулкан.

Зоран

Одличан однос цене и добијеног квалитета.

Невена