//->lightbox galerija MM //->kraj deklaracije MM
     

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
     
  O NAMA  
     
 

Preduzeće »PRITY YU« je osnovano 2004. godine. Nalazi se u Nišu u ulici Vazduhoplovaca bb, pored niškog civilnog aerodroma. Poslovni centar »PRITY« se prostire na 1400 m2, od čega poslovni prostor zauzima oko 200 m2, magacinski i parking prostor oko 1200 m2. Od samog početka se bavi uvozom i distribucijom šporeta, kotlova i kamina iz proizvodnog programa »PRITY 95« Ltd iz Bugarske. Preduzeće je jedini ovlašćeni distributer za pomenute proizvode na teritoriji R.Srbije, Federacije BiH, Republike Srpske, R.Crne Gore i Republike Hrvatske. Proizvodi iz proizvodnog programa »PRITY 95« važe za veoma kvalitetne, pouzdane, ekonomične i sigurne uredjaje sa veoma malim procentom reklamacija. Uredjaji ispunjavaju stroge Evropske standarde po pitanju kvaliteta.Od 2010 godine ''PRITY YU'' d.o.o. je otvorio izložbeno prodajni prostor u Beogradu, naselje Galenika, površine 250 kvm.

''PRITY Yu'' d.o.o. bavi se i međunarodnim i domaćim transportom robe. Posedujemo dva šlepera, dva tandema, solo kamion, manja teretna vozila za prevoz robe.

''PRITY YU'' d.o.o. predstavlja deo tima ljudi koji je posvećen pružanju usluga u međunarodnom transportu i logistici, sa ciljem da sa našim partnerima i korisnicima naših usluga uspostavimo poslovan odnos koji je zasnovan na uzajamnom poverenju i obostranom zadovoljstvu. Vlastitim kamionima vrsimo prevoz robe na relaciji: Srbija-Bugarska-Srbija, prevoz na teritoriji Srbije. U suradniji sa partnerima vrsimo prevoz robe na teritoriji cele Evrope. Pruzamo usluge zbirnog transporta, dotovari, pun šleperski transport. Špediterske usluge u izvozu i izvozu robe vrsimo preko spedicije ''PRITY LINE'' D.O.O. Osiguranje robe u transportu – u saradnji sa ''Triglav osiguranjem'', možemo da vam ponudimo i uslugu osiguranja Vaše robe u transportu, kao jednu od najvažnijih stavki u spoljnotrgovinskom poslovanju.

 
     
 
 
     
Prodajni asortiman Prity Prodajni prostor Prity
 
         

Adresa
:
Vazduhoplovaca bb
 


Prity YU © 2008 • design by City Marketing Centar